A szocialista Szeged felkészülhet a bevándorlók fogadására

[ad 1]

“Magyarországon is vannak települések, ahol nem utasítják el a menekülteket. Ilyen például Szeged, egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.” – mondta Martin Schulz EP-elnök a Stern című német lapnak egy szerdán megjelent interjúban.

A szocialista Botka László által vezetett várossal láthatóan elégedett uniós vezető a kormányt is élesen bírálta. A Jobbik szerint ugyanakkor szomorú, hogy a szocialista politikusok a brüsszeli tragédiából sem tanultak.

Botka Lászlónak a felelőtlen, – a szegediek nevében tett- nyilatkozatai súlyos következményekkel járhatnak Szegedre nézve. Botka Lászlónak ki kell állnia és tisztáznia kell, hogy mit ajánlott fel az Európa Parlament szocialista elnökének – írta szerdai közleményében Tóth Péter, a Jobbik szegedi szervezetének elnöke közleményében.

Hozzátette: a Jobbik szerint Szeged polgármestere végleg leszerepelt a migrációs helyzet kezelésében, mert a város kis híján áldozata lett a katasztrofális, szocialista befogadó politikának.

Az írás szerint a nemzeti párt a kezdetektől elutasítja a migránsok Szegeden történő elszállásolását és befogadását. Tóth Péter emlékeztetett, hogy az ő javaslatukra kerültek a magyar katonák a déli határra, és kezdték meg azt a honvédő tevékenységet, amit a Martin Schulz és az általa vezetett Európai Parlament „képtelen volt megtenni”.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink