A vásárhelyi-makói fideszes sajtó már a Fidesznek is vállalhatatlan

Navracsics Tibortól a Promenád24, szerepüket súlyosan félreértelmező kollégái helyett is elnézést kérek! – írta a 24.hu-nak Rákay Philip, a hódmezővásárhelyi portál többségi tulajdonosa, miután arról kérdezték, volt-e tudomása azokról a cikkekről, amelyekkel a lap az utóbbi napokban Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési minisztert is gyalázta.

A Navracsics elleni támadások amiatt indultak, hogy a miniszter az elmúlt hetekben többször is találkozott Hódmezővásárhely polgármesterével. Az első cikk A buzizó polgármester és az „európai fideszes” meleg kézfogásai címmel jelent meg, de volt itt Soros György, dollár, hazaáruló is. Rákay azt írta, hogy ezekről a cikkekről csak a médiából értesült:

Évtizedek óta nem titok, hogy közéleti szereplőként nyíltan kiállok Orbán Viktor politikája és kormánya mellett, ebbe az őszinte szerepvállalásba egyáltalán nem fér bele, hogy egy hozzám tulajdonosként köthető vállalkozás bármilyen formában is – ráadásul ilyen alpári eszközökkel – támadja a magyar kormány bármely tagját

– közölte Rákay, hozzátéve, „nyomatékosan utasította” a cég ügyvezetőit, hogy azonnal állítsák le a hadjáratot, és „megfelelő módon szankcionálják” az abban részt vevőket.

Rákay úgy döntött, az általa is tulajdonolt hírportálból eladja a tulajdonrészét és kiszáll a Mezőhegyesi Ménesbirtok felügyelőbizottságából is.

A vállalhatatlan hangneméről ismert fideszes híroldalnak ez sem volt elég. Rövid, szerző nélküli cikkükben azt írták: „Hiszünk a vélemény szabadságában, kitartunk álláspontunk mellett, fenntartjuk az elmúlt hetekben a Navracsics Tibor és Márki-Zay Péter kapcsolatáról írt cikkeinkben foglaltakat.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink