Adomány osztással segítettek a polgárőrök

Az elmúlt héten a Szőregi Polgárőr Egyesület elnöke, Huszti Zoltán és munkatársai hatékony segítségével Szőregen, Ambrózfalva, Pitvaros, Csanádpalota és Királyhegyes településen adományokat osztottak szét az arra rászorulóknak – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

A szétosztásban segítségükre volt Kinyó Pál, a szegedi orvoscsoport koordinátora és a települések polgármesteri hivatalai, valamint a helyi polgárőr egyesületek tagjai is.

A Csanádpalotai Szociális Intézmény és Gyermekjóléti Szolgálat részére 2 db DELL típusú számítógép monitort adtak át a polgárőrök. Ezt az adományt egy Szegeden működő alapítvány biztosította.

A pandémiás időszakban a járványügyi szabályok szigorú betartásával folyt az adományosztás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink