Adomány osztással segítettek a polgárőrök

Az elmúlt héten a Szőregi Polgárőr Egyesület elnöke, Huszti Zoltán és munkatársai hatékony segítségével Szőregen, Ambrózfalva, Pitvaros, Csanádpalota és Királyhegyes településen adományokat osztottak szét az arra rászorulóknak – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

A szétosztásban segítségükre volt Kinyó Pál, a szegedi orvoscsoport koordinátora és a települések polgármesteri hivatalai, valamint a helyi polgárőr egyesületek tagjai is.

A Csanádpalotai Szociális Intézmény és Gyermekjóléti Szolgálat részére 2 db DELL típusú számítógép monitort adtak át a polgárőrök. Ezt az adományt egy Szegeden működő alapítvány biztosította.

A pandémiás időszakban a járványügyi szabályok szigorú betartásával folyt az adományosztás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »