Airsoft fegyverrel lövöldözött az építőmunkásokra

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 21 éves férfival szemben, aki egy airsoft fegyverrel zavarta meg egy építkezés dolgozóit Szegeden.

A belvárosban lakó gyanúsított 2019. július 18-án a kora délutáni órákban több műanyag lövedékkel találta el a szemben lévő építkezésen dolgozó férfiakat, sérülést azonban nem okozott nekik. Mikor a sértettek észlelték a lövéseket, értesítették a rendőröket.

A járőrök a feltételezett elkövetőt előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerte a cselekmény elkövetését.

A szegedi rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink