Aranyvasárnap Hajdúböszörményben

[ad 1]

Hétvégén a Broadway Dance S.E. versenyzői részt vettek az MLTSZ Kelet-magyarországi területi versenyén, amelyről a korai indulás ellenére is példátlan eredményekkel tértek haza.

Öt csapattal (2 trió, 1 kisformáció és 2 nagyformáció), három korosztályban (Children, Junior, Felnőtt) versenyeztek a makóiak. A nap első felében két children csapatuk, az U.P. Children nagyformáció, valamint az ABBA Girls Children trió lépett a színpadra. Az U.P. egy nagyobb zenei hiba miatt lecsúszott az arany minősítésről, de még így is ezüst minősítést kaptak, 57 ponttal. Az ABBA Girls csapattagcsere után, megújult formában állhatott a színpadra, ők arany minősítést szereztek, 60,5 ponttal.

20160320_102617

Délután a Junior és Felnőtt csapatok folytatták a versenyzést. Az egyesület „A” kategóriás, azaz profi csapata a Generation Felnőtt Nagyformáció a tavalyi tendenciát folytatva most is tarolt . A tavalyi Amerika Kaptinya témájú koreográfiájuk után idén a Rómeó és Júlia musical analógjára készült verseny kűrjükkel bezsebelték az arany minősítést valamint egy különdíjat is, ők 75 ponttal zárták a versenyt!

20160320_170031

Az Ice Queen a trió kategóriát átlépve idén már Junior kisformációként versenyzett, szintén arany minősítést szerezve,61,5 ponttal. A Trinity Felnőtt trió hatalmas bravúrral, példamutató szorgalommal, nagyon rövid idő alatt felkészülve, korrekt versenyprodukciót mutatott be amivel aranyminősítést zsebeltek be, 62 pontot szerezve.

20160320_102531

A verseny mérlege:

  • U.P. – Children Nagyformáció – EZÜST minősítés Edző: Tóth Péter
  • ABBA Girls – Children Trió – ARANY minősítés Edző: Tóth Péter
  • Ice Queen – Junior Kisformáció – ARANY minősítés Edző: Tóth Péter
  • Trinity – Felnőtt Trió – ARANY minősítés Edző: Tóth Péter
  • Generation Felnőtt Nagyformáció – ARANY minősítés + Különdíj Edző: Tóth Péter

12400656_1229598093735088_1025242764463034035_n

Ezekkel az eredményekkel a Broadway Dance S.E. összes versenyző csapat bejutott az országos döntőre, amit május végén rendeznek két hétvégén keresztül a Pestszentimrei Sportkastélyban. Május 20-21-22-én az ,,A” kategóriás csapatok mutatják meg mit tudnak, ez az egyesület Generation nevű nagyformációját érinti. Május 27-28-29-én pedig az összes „B” kategóriás, azaz haladó csapatért izgulhatunk.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Száznegyven megkezdett tanév, 140 cseresznyefa

A Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában a száznegyvenedik tanévet kezdték meg szeptemberben. Ennek alkalmából ugyanennyi csemetét ültetnek el különböző intézményeknél. Ennek első állomása szerdán volt Maroslelén, a helyi iskola és óvoda udvarán.

Tovább olvasom »