Árokban borult egy személyautó Mezőhegyes és Battonya között

Letért az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy személyautó hétfőn a kora délutáni órákban Mezőhegyes és Battonya közötti útszakaszon – közölte a Békés Megyei Katasztrófavédelem.

A balesethez riasztott mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a járművezetőt a gépkocsijából kiemelték és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A sofőr a baleset következtében könnyebben megsérült, ezért további megfigyelésre a mentőszolgálat kórházba szállította. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A jármű forgalmi akadályt nem jelentett, a tűzoltó egységek az áramtalanítást és műszaki mentést követően, a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. 

(Fotók: Mezőkovácsháza HTP)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink