Aszfaltozni fog a Közút a 43-as makói szakaszán

A szükséges tájékoztató- és közlekedési táblákat 2021. augusztus 15-én telepítik – írja a mako.hu.

  • Augusztus 16-án (hétfő) aszfaltozási munkákat végeznek a Szegedi u. 2. sz. előtt (Sárga Üzletház) meglévő  buszmegálló öbölben. A munka tervezett időtartama (ami a buszöblöt érinti csak) reggel 7 és este 16 óra között.
  • Augusztus 16-17-én a 43 sz. főúton a vasúti keresztezés és a település tábla között a HANKIKER előtti szakasz jobb oldalán aszfaltozási munkákat végez a közút kezelője.
  • Augusztus 16-19. közti időszakban a Makó, Széchenyi 22. (Polgármesteri Hivatal) szám előtti körforgalom és a Makó, Szegedi utca 4-6. (Bartók iskola) előtti körforgalomig fanyesési munkálatok miatt nem lehet megállni a jelzett időszakon belül a főútvonal mentén lévő parkolóhelyeken.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink