Átvette új megbízatását Makó eddigi rendőrkapitánya

Palicz András bűnügyi vezető lett a megyei rendőr-főkapitányságon. Utódjának Nagy Sándort nevezték ki a Makói Rendőrkapitányságon.

Dakos József rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. május 18-i hatállyal eredeti szolgálati beosztása ellátása alól mentesítette és egyben megbízta a Makói Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával Nagy Sándor rendőr alezredest, makói közrendvédelmi osztályvezetőt.

Az országos rendőrfőkapitány a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének javaslatára a bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi beosztás ellátásával 2020. május 18-i hatállyal Palicz András rendőr ezredest bízta meg.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »