Az állami pénzen működő sajtó össztűz alatt tartja az ellenzéki és független polgármestereket

Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere (Becsülettel Siófokért Egyesület), a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja arról számolt be, hogy két kormánypárti médium ellen a városuk méltatlan lejáratása okán pert indítottak.

Tegnap bátorkodtam megjegyezni egy kis társaságban, hogy hihetetlen amit az állami pénzeken (azaz a magyar emberek közös pénzén) hizlalt médiák művelnek a nagyvárosi, fővárosi kerületi ellenzéki és független polgármesterekkel. Össztűz alatt állnak

– fogalmazott Siófok polgármestere.

Bejegyzésének apropója egy kormánypárti Magyar Nemzetes cikk. Lengyel szerint aki Siófokon él és ,,elolvassa ezt a förmedvényt, az segítség nélkül is tud véleményt alkotni. Meg aztán a sétányon lévő vállalkozók döntő többsége is korrekt partnere a városnak, ebben a nehéz helyzetünkben sem fordultak velünk szembe.” Hozzátette:

Nincsenek ‘titkos döntéseim’, mindig a jog szellemében igyekszem eljárni és minden körülmények között a városunk érdekeit képviselni. Talán még annyit: ha itt valaki sarcol, az jelen helyzetben a magyar állam, akiket pedig sarcolnak, azok -többek között- a magyar önkormányzatok, azaz az általuk helyben képviselt emberek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »