Az apátfalvi önkormányzati újságban mocskolják az ellenzéki jelölteket

Kezd el eldurvulni a kampány a közel 3 ezer lakosú Apátfalván is.

,,Árulók szövetsége” – már a cím is beszédes az Apátfalvi Hírmondó, azaz az adóforintokból fenntartott, az önkormányzat által kiadott ingyenes tájékoztató újság címoldalán. A lap felelős szerkesztője és a cikk írója is a község fideszes polgármestere, Szekeres Ferenc.

A faluvezető azt sérelmezi, hogy a korábbi alpolgármester, Bálintné Siprikó Zsuzsanna és Kovács Józsefné függetlenként indulnak el ellene.

,,A Fidesz helyi szervezete a lépésüket egyértelmű árulásként könyveli el, és kizárásukat kezdeményezte a pártból.”

– írja.

Ezt követően érdekes dolgokat olvashatunk Szekeres Ferenc tollából. Azt állítja, hogy

,,Bálintné Siprikó Zsuzsanna mindig azt hangoztatta, hogy számára Apátfalva az első, de bebizonyosodott, hogy a volt alpolgármesternek a saját pénztárcájának megtömése volt a legfontosabb”,

továbbá

,,az elmúlt három és fél évben, ahogy Bálintné Siprikó Zsuzsanna nyilatkozta, az alpolgármesternek nem volt semmi dolga csak a reprezentáció. Ha ő így gondolja, akkor a munkabérként felvett több mint 20 millió forintot vissza kellene fizetnie a településnek.”

A fideszes polgármester szerint

,,Kovács Józsefnét a pénzügyi bizottságéléről is azért állította fel a képviselő-testület, mert a bizottságot szabálytalanul és törvényeket be nem tartva vezette”

és a napsugár baráti kört szabálytalanul vezette.

Szekeres nem bánt kesztyűs kézzel a saját alkalmazottjával sem. Langó Csaba, az önkormányzat művelődésszervező alkalmazottja.

,,Milyen ember az aki, annak ellenére, hogy a polgármester munkát biztosít részére, mindenben támogatta, bizalmat szavazott neki, és fizetése is közel 400.000 forint havonta, mégis árulóvá válva hátba támadja a munkaadóját!”

– kommentálta Szekeres. Szerinte Langó Csaba Bálintné Siprikó Zsuzsanna „bábjaként” indul polgármesterjelöltként.

A gyűlölködő írás végén megemlíti Lázár János nevét is. Kérdés, a térség országgyűlési képviselője mennyire örül neki, hogy egy ilyen cikkben szerepel a neve.

Úgy hallottuk, hogy a mocskolódó cikk hatására olyanok is elmennek szavazni Apátfalván, akik nem tervezték – természetesen nem a jelenlegi faluvezetésre voksolnak majd.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink