Az előző közgyűlés gáncsoskodása miatt nem lesz orvosi rendelő – a kormányhivatal visszavette a helyiséget

A közgyűlési döntést még februárban hozták meg, ám a napokban derült ki a következménye: nem vár tovább a Csongrád Megye Kormányhivatal, felmond egy tavaly nyáron kötött megállapodást.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata azt közölte: a kormányhivatal az Andrássy utca 28. alatti ingatlanait adta használatba Vásárhelynek, az önkormányzat ott orvosi rendelőket szeretett volna ott kialakítani. A javaslatot az akkor többségben lévő kormánypárti frakció törölte a költségvetési tervezetből. A használati megállapodást 2020. január 31-el mondja fel a kormányhivatal.

A rendelők kialakítására az önkormányzat továbbra is keresi a lehetőséget.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A magyar infláció a harmadik legnagyobb az Unióban

Az Eurostat ma közzétett adatai szerint któberben az Európai Unió országaiban az átlagos éves infláció 4,4 százalék volt, ezen belül az eurózóna országaiban 4,1 százalékos átlagos drágulást mértek. Egy hónappal korábban az uniós átlag 3,4 százalék, egy évvel korábban pedig 0,3 százalék volt – vette észre a G7.

Tovább »

A nap idézete

,,Nem szégyen attul tanulni, aki többet tud, szégyen megkötni tudatlanságban magát s nem tanulni.”

Tovább »

Egy friss Závecz-felmérés szerint 4%-al vezet az ellenzéki lista

Négy százalékos az előnye a közös ellenzéki listának a Fidesz–KDNP-vel szemben – derült ki a Závecz Research közvélemény-kutatásából. A felmérést az LMP pártalapítványa, az Ökopolisz Alapítvány rendelte meg, és november 2-12. között végezték kétezer ember megkérdezésével.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink