Az MSZP elnökségi tagja, Kis Andrea a Lokálpatriótákat és Molnár Lászlót támogatja Makón

MSZP-sként nem kérdés, hogy a Lokálpatrióták színeiben induló Molnár Lászlót, illetve a Lokálpatrióták csapatát – fogalmazott az MSZP elnökségi tagja, Dr. Kis Andrea arra a kérdésre, hogy kit támogat ő és pártja Makón, az önkormányzati választáson.

Bár a DK és az MSZP az európai parlamenti választáson együtt indul, – a Párbeszéddel kiegészülve, – Makón a DK külön utakon jár. A furcsa helyzet kapcsán Kis Andrea elmondta: Mucsi Tamással és a DK-val az európai uniós kampány miatt tartják a kapcsolatot, de az önkormányzati választáson való indulás a helyi szervezetek döntése. A Magyar Szocialista Párt egy demokratikus szervezet és tiszteletben tartja a helyi szervezet döntését – tette hozzá.

A Makói VTV-nek Kis Andrea azt is elmondta: nem szolgálja az ellenzéki összefogás érdekét az, ha Mucsi Tamás ,,kisfidesznek”, vagy ,,álellenzékinek” hívja a Lokálpatrióták jelöltjeit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink