Az NBI-es tagság meghosszabbítására készülnek a makói sakkozók

A Duocor-Makói SVSE sakk szakosztálya nagy erőkkel készül a 2024. május 11-12. napi záró dupla fordulókra, amely mérkőzések Budapesten rendezik meg – tájékoztatta a Makói Csípőst Horváth Zsolt, a szakosztály ügyvezető elnöke.

Április 21-én a 7. fordulóban, amikor is a sereghajtó Tapolca csapatához látogattak el, idegenben 2,5-7,5 arányú győzelmet arattak a makóiak. A diadallal némileg sikerült megerősíteni a tabellán elfoglalt 8. helyezésüket. Az utolsó két mérkőzés kapcsán izgalmas összecsapások elé nézünk.

Végső célunk az utolsó két fordulóban az Ajka és a Szombathely csapatával szemben stabil teljesítményt nyújtani és ezzel együtt a 2024-2025-ös évadban ismételten kivívni az indulási jogot hazánk legrangosabb I. osztályában – fogalmazott Horváth.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink