Azon a napon, amikor Ujhelyi pert nyert a lakájmédia ellen, a Fidesz megint hazudott róla

Így megy ez a NER világában.

Hétfőn Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselő(jelöltje) Sopronban egy sajtótájékoztatón többek között kimondta ezeket a szavakat, ebben a sorrendben:

“Hogyha a kerítésmentes és egységes Európai Unióra vágynak, akkor az MSZP és a Párbeszéd szövetség listájára és a szociális Európára kell, hogy szavazzanak”

– amivel egyébként arra utalt, hogy nem szeretné, ha a nyugati határainkon ismételten vasfüggöny lenne, ez egyébként teljes mértékben érthető is volt abban a kontextusban, és felvétel is készült róla.

Kedd reggelre a Fidesz által kézivezérelt és közpénzből fenntartott lakájmédiát azonban elárasztották a névtelen cikkek (a Mandineren kezdték), amelyek arról szóltak, hogy Ujhelyi István lebontaná a kerítést a déli határon.

Aztán kora délután a Fidesz EP-képviselője Deutsch Tamás már arról beszélt a sajtótájékoztatóján, hogy

kerítésmentes Európáért kampányolt Ujhelyi István, és az európai szocialistákkal beígérte a magyar határkerítés lebontását, ami elfogadhatatlan.

A sors furcsa, hogy a szocialista politikus nemsokkal ezután, délután 15:21-kor rakta ki a Facebook-oldalára, hogy éppenséggel azokban a percekben nyer újabb sajtópert

“a hazug közmédia ellen, amely Deutsch Tamás közlései alapján valótlanságot terjesztett”

róla.

Ujhelyi István ezután közleményben fordult a kormánypárti kollégájához:

“Vagy önszántadból hazudsz, vagy téged is átvert saját pártod hazugsággyára.(…) Addig is inkább kérdezz, mielőtt kiállsz égetni magad. Ne feledd, éppen ma nyertem helyreigazítási pert a hirado.hu-val szemben egy előző hazugságod kapcsán”

– mellékelte a vágatlan videókat, amelyek természetesen nem jelentek a kormánypárti fake news sajtóban.

(alfahir.hu nyomán, fotó: MTI / Kovács Attila)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Újraavatták Espersit János sírját Makón

Espersit János támogatta József Attilát, jó viszonyban volt Juhász Gyulával, Móra Ferenccel, ő hívta Makóra Rudnay Gyulát és növendékeit 1925–27-ben a nyári művésztelepre. A római katolikus temetőben lévő sírját halálának 90. évfordulója alkalmából újraavatta az önkormányzat, a város és a József Attila Múzeum alapítványa, valamint a múzeum.

Tovább »

A Continental korábbi vezetői is érintettek a dízelbotrányban

A hannoveri ügyészség kibővítette nyomozását a Continental volt vezetői ellen a Volkswagen károsanyag-kibocsátási botrányában. A beszállító négy korábbi vezetője került az igazságszolgáltatás látókörébe – számolt be róla az autopro.hu az Automobilwoche cikke alapján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Számítógép adomány kérhető rászoruló kisgyermekeknek

Számítógépeket kapnak gyermekek, teljesen ingyen, a digitális felzárkózást segítő céllal. A Mátrix Közhasznú Alapítvány esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. 

Tovább olvasom »