Azt ígérték, visszavonulnak ha feloszlik a testület, helyette megnyerték a választást

Nagy legitimációval lett tisztségviselő Perneki László, Tóth László, Túri Tamás Márk és Kovács Gábor a csanádpalotai időközi választáson, ugyanakkor amikor feloszlatták a testületet azt mondták, ,,akár vissza is vonulnak a közélettől.”

Mint az ismert, azért kellett új választást kiírni, mert 9 hónappal a 2019-es önkormányzati választást követően a hat képviselőből négyen megszavazták a feloszlatást. Érdekesség, a négy képviselő azt ígérte, ha feloszlik a testület, akár vissza is vonulnak a közélettől, ennek ellenére elindultak a választáson.

Tegnap éjszaka kiderült, közülük mindannyian bejutottak a testületbe. A polgármester Perneki László lett, képviselői mandátumot szerzett Tóth László, Túri Tamás Márk, Kovács Gábor, valamint Takács János, Bodzás István és Nyerges Mihály. Utóbbi nem más, mint Nyergesné Kovács Erzsébet férje, akinek polgármestersége alatt csődbe jutott Csanádpalota.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Mégsincs béke? A kiszombori polgármester támogatója Facebookon gyalázza az egyik képviselőt

Akinek néha a Makón élek nevű csoport színvonala és hangneme túl sok, az még nem találkozott a Kiszomboron élek csoporttal. A hétvégén Szirbik Imre egyik támogatója alázta Endrész Erzsébetet, a község díszpolgárát, önkormányzati képviselőt – a poszt egész hétvégén elérhető volt és még cikkünk írásakor is megtalálható.

Tovább olvasom »