Bátran a várospolitika mellé állva: Leitner Szilárd a helyi közösségekért tenne

A városi politika sokak számára első pillantásra kisebb jelentőségűnek tűnhet az országos politikai csetepatékhoz képest. Ám Leitner Szilárd, makói képviselőjelölt kiemelte ennek a szintnek a rendkívüli fontosságát a közösség életében.

Leitner elmagyarázta, hogy a kisvárosi politika közvetlen hatással van az emberek mindennapjaira. A városfejlesztés, az infrastruktúra karbantartása, az oktatás és az egészségügy terén hozott intézkedések mind olyan döntések, melyek közvetlenül érintik az itt élőket, és javíthatják életminőségüket.

A képviselőjelölt felhívta a figyelmet az országos politikai légkör ellenséges és vádaskodó természetére. Azonban úgy véli, hogy a helyi politikusoknak nem szabad megijedniük ettől és bátran kell kiállniuk az emberek érdekei mellett.

,,Helyi szinten lehetőségünk van közvetlenebb kapcsolatot ápolni az emberekkel, és közösségünk érdekében dolgozni”

-mondta Leitner, hozzátéve:

,,legyünk bátrak abban, hogy kiállunk az értékeink mellett és legyünk mindig őszinték és becsületesek az emberekkel.”

Leitner Szilárd nemcsak a városi politika fontosságát hangsúlyozza, hanem azt is, hogy a helyi közösség érdekében kell cselekedni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink