Beérett a kormány uszítása: ,,aberrált LMBTQ-rendezvénynek” néztek egy iskolai bolondballagást

Elnézést kért a nő, aki a kőbányai Zrínyi Miklós Gimnázium csütörtöki bolondballagását „LMBTQ-s rendezvénynek” hitte, ezért telefonon panaszkodott az iskolánál – írta meg a Telex.

Az ügyről elsőként az Azonnali számolt be, az iskolában tanító forrásra hivatkozva. Mint írták, a Zrínyi 2022-es bolondballagására a fiúk női ruhába, a lányok pedig férfiruhába öltöztek, és így is jelentek meg. Ezt viszont észlelte az iskolával szembeni panelház egyik lakója, aki azonnal tárcsázta az intézményt. Mint mondta,

nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt, és szeretné, ha azonnal intézkedne az iskola.

A telefont az iskolatitkár vette fel, aki közölte, az intézmény bolondballagást tart. A telefonáló ezután megnyugodott, majd pedig bocsánatot kért.

Az intézmény igazgatója, Edényi László a Telexnek azt mondta:

Rendőrségi feljelentés nem történt, sőt néhány órán belül bocsánatot kért a hölgy. Azt gondolom, hogy a bocsánatkéréssel lezártnak tekinthetjük az ügyet”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink