Beérett a kormány uszítása: ,,aberrált LMBTQ-rendezvénynek” néztek egy iskolai bolondballagást

Elnézést kért a nő, aki a kőbányai Zrínyi Miklós Gimnázium csütörtöki bolondballagását „LMBTQ-s rendezvénynek” hitte, ezért telefonon panaszkodott az iskolánál – írta meg a Telex.

Az ügyről elsőként az Azonnali számolt be, az iskolában tanító forrásra hivatkozva. Mint írták, a Zrínyi 2022-es bolondballagására a fiúk női ruhába, a lányok pedig férfiruhába öltöztek, és így is jelentek meg. Ezt viszont észlelte az iskolával szembeni panelház egyik lakója, aki azonnal tárcsázta az intézményt. Mint mondta,

nőnek öltözött aberráltak állnak az iskola előtt, és szeretné, ha azonnal intézkedne az iskola.

A telefont az iskolatitkár vette fel, aki közölte, az intézmény bolondballagást tart. A telefonáló ezután megnyugodott, majd pedig bocsánatot kért.

Az intézmény igazgatója, Edényi László a Telexnek azt mondta:

Rendőrségi feljelentés nem történt, sőt néhány órán belül bocsánatot kért a hölgy. Azt gondolom, hogy a bocsánatkéréssel lezártnak tekinthetjük az ügyet”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább olvasom »