Betonoztak a Ráday lakótelepen

Ott élő családok, idős emberek, albérletben lakó fiatalok és a társasházak közös képviselője fordult Botlik Anita önkormányzati képviselőhöz, hogy egy igen régóta húzódó probléma végre megoldódjon.

A képviselő közösségi oldalán arról számolt be, hogy a beton megerősítése síkhálóval történt, valamint a járda-út csatlakozás tövében víznyelőt is kialakítottak.

A kitermelt földes anyagot és a sódert még egy kis ideig ott hagyják, hogy a friss betont ne terheljék nagy gépekkel, illetve legyen kellő ideje megkötnie, hogy a kukásautó terhelését is kellőképpen elbírja majd.

A garázssorok felől is kérték a kátyú feltöltését földdel, de helyette mart aszfaltot kapott az érintett terület és már ott sem lesz sár.

(Fotók: Botlik Anita Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Kerékpárt kapott jutalomként a makói rendőrnő

A Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságával együttműködve 2022. május 11-én megrendezett ünnepségén elismeréseket adott át a biztonságos közlekedésre nevelő programban eredményesen tevékenykedő rendőröknek – számolt be róla oldalán a Csongrád-Csanád megyei rendőrség.

Tovább olvasom »