Betonoztak a Ráday lakótelepen

Ott élő családok, idős emberek, albérletben lakó fiatalok és a társasházak közös képviselője fordult Botlik Anita önkormányzati képviselőhöz, hogy egy igen régóta húzódó probléma végre megoldódjon.

A képviselő közösségi oldalán arról számolt be, hogy a beton megerősítése síkhálóval történt, valamint a járda-út csatlakozás tövében víznyelőt is kialakítottak.

A kitermelt földes anyagot és a sódert még egy kis ideig ott hagyják, hogy a friss betont ne terheljék nagy gépekkel, illetve legyen kellő ideje megkötnie, hogy a kukásautó terhelését is kellőképpen elbírja majd.

A garázssorok felől is kérték a kátyú feltöltését földdel, de helyette mart aszfaltot kapott az érintett terület és már ott sem lesz sár.

(Fotók: Botlik Anita Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »