Betörés közben érték tetten az apátfalvi nőt

A makói rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 49 éves nőt, aki betört egy ingatlanba Apátfalván. A járőrök azonban tetten érték. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. március 15-én este törte be a lakóház ablakát a községben. Bemászott az ingatlanba, majd onnan különböző értéktárgyakat próbált meg eltulajdonítani. Cselekménye közben a járőrök tetten érték az apátfalvi nőt, akit a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak.

A gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink