Bezárt a makói Pizza L’amour

A Pizza L’amour 2021 októberében nyílt a régi Big Burger helyén, a Bajcsy-Zsilinszky lakótelepen. A bezárás hírét tegnap közölték.

Azt írták, az utóbbi idők nehézségei őket sem kímélték, így sok töprengés és számítás után úgy döntöttek, hogy bezárnak. Megköszönték a vásárlóiknak az elmúlt időszakot és remélik, hogy valamikor, valahol még találkozunk.

A Pizza L’amour folyamatos akciókkal várta a vendégeket, sőt még hóvégi akciókat is hirdettek és kiszállítottak Makóra, valamint a környező községekbe.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink