Biztonságosabb lesz a közlekedés Maroslele ,,kapujában”

Tükröt szerelnek fel a település bejáratánál lévő kereszteződéshez és lámpatesteket is felállítanak.

Drimba Tibor polgármester arról számolt be, a legutóbbi fórumon ismét felmerült, hogy a Rákóczi utca és a Kossuth utca kereszteződésénél, – a régi benzinkút felől, – nehéz a kikanyarodás a Kossuth utca felől. Mivel beláthatatlan az útszakasz ezért a Magyar Közút segítségét kérték egy kikanyarodást segítő tükör felszereléséhez. A mai napon érkezett válaszlevélben, helyszíni bejárást követően jóváhagyták kérelmüket. Ugyanerre a szakaszra az önkormányzat 2 darab energiatakarékos lámpatest felszerelését rendelte meg, szintén a biztonságos közlekedést elősegítve.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: A hét elején még esőre számíthatunk

Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. A hét második fele szárazabbnak ígérkezik, csak elszórtan lehet zápor, zivatar, és a hőmérséklet csúcsértéke az átmeneti visszaesést követően a hét végére ismét megközelíti a 30 Celsius-fokot

Tovább »

A nap idézete

123 éve született Gábor Dénes (született Günszberg) Nobel-díjasmagyar fizikus, gépészmérnök, villamosmérnök, a holográfia feltalálója.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink