Bohócdoktorokat avattak Szegeden

Szám szerint 15 bohócdoktorral egészült ki a Karitáció Alapítvány bevetésre, kórházi vizitre kész csapata.

Az önkéntesek korban, foglalkozásban, lakhelyben is igen különbözőek. Ami összekötötte őket, az belső indíttatás volt, mellyel segíteni szerettek volna. Azóta igazi csapattá kovácsolódtak, amit mi sem mutat jobban, minthogy a 15 lelkes kezdő a héten együtt is fejezte be a képzést. Az induló jókedv maradt, a kíváncsiság helyét tudás vette át, mellyel felvértezve már készen állnak nevettetni a kórházakban fekvő nagybeteg kisgyermekeket – tájékoztatta a Makói Csípőst az alapítvány.

A Karitáció Alapítvány immár 18 bohócdoktora felkészült követni az Alapítvány mottóját: ,,együtt csodákra vagyunk képesek!”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

74 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »