Botlik Anita 60 húsvéti ajándékcsomagot fog eljuttatni a körzetében élőknek

Csoki nyuszikat, friss, foszlós kalácsot, kötözött sonkát, tojást, lisztet, cukrot tartalmaznak a csomagok – közölte Facebook oldalán az önkormányzati képviselő.

Botlik Anita azt közölte, kiemelten fontosnak tartja, hogy a körzetében élő, ,,a járvány miatt munkájukat elveszítő családokra, a gyermekeiket egyedül nevelő szülőkre, özvegyül maradt és alacsony jövedelmű kisnyugdíjasokra, betegségben szenvedőkre még jobban” odafigyeljen. Ezért húsvét közeledtével ismét 60 darab ajándékcsomaggal szeretne hozzájárulni ,,ezen honfitársaim ünnepi hangulatának könnyebbé, szebbé tételéhez.”

A húsvéti finomságok a Ráday ABC és a Gerizdesi ABC segítségével és közreműködésével jutnak el a leendő tulajdonosaikhoz. Szabóné Éva a Gerizdesen élő ajándékozottaknak még külön felajánlott 1-1 liter Vénusz napraforgó étolajat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink