Rendőrségi pályázaton díjazták a makói Keri tanulóit

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2024 februárjában Safer Internet – Online is biztonságban! címmel kreatív pályázatot hirdetett általános- és középiskolás korosztály számára.

A nevezők feladata az volt, hogy bemutassák, hogyan gondolkodnak ebben a témában, miként tennék biztonságosabbá az internethasználatot. Digitális képekkel, plakátokkal, logótervekkel, figyelemfelhívó jelmondatokkal, rövid videófilmekkel lehetett nevezni. A pályáztató nagy örömére rengeteg érdekes és elgondolkodtató alkotás született.

A színvonalas kulturális műsorral egybekötött díjátadó ünnepség május 16-án volt a szegedi Somogyi-könyvtárban. A díjakat Mózesné Toronykőy Márta r. alezredes, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője és munkatársai adták át a tanulóknak a pályázat támogató partnereivel együtt.

A Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium 5 tanulóval pályázott és mind az öten díjazásban részesültek. Okleveleket és értékes nyereményeket vehettek át a rendezőktől – tájékoztatta a Makói Csípőst az intézmény.

Díjazottjaik a következők:

  • Film kategória: Csatlós Tímea, Harczman Evelin, Niemeyer Jasmin
  • Info kategória: Hózler Dominik, Gyenes Ariella

Felkészítő tanár: Rónai Emilné.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink