Bulvárba csomagolt Fidesz-propagandát kapnak az ellenzéki nagyvárosok

Új lapcsaládot indít a fideszes médiabirodalom vidéki lapjait és más szerkesztőségeket összefogó Mediaworks – értesült a Magyar Narancs online kiadása. A City című hetilapot több százezer példányban nyomják majd, és ingyenesen kerül az emberek postaládáiba azokban a nagyvárosokban, ahol Fidesz veszített a 2019-es önkormányzati választáson.

A Narancs szerint a színes bulvárújság Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsen, Dunaújvárosban és Nagykanizsán jelenik majd meg, a 24 oldalas tartalmat három részre tagolva. Egyharmada a helyi Fideszt éltető, az ellenzéket bíráló, lejárató szövegekből, egyharmada központilag gyártott bulvártartalomból, egyharmada pedig reklámokból áll majd.

A lapcsalád központi szerkesztőségének vezetője a Narancs szerint Pósa Árpád lehet, akit 2017-ben Fejér Megyei Hírlap főszerkesztőjévé neveztek ki Mészáros Lőrincék, miután bekebelezték a szerkesztőséget. Pósa feladata volt helyretenni a szerkesztőséget a meghekkelt Orbán-interjú után, és a cél érdekében ki is rúgott munkatársakat a laptól.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink