Családbarát elismerést kapott a Makói ENI és a bölcsődéi

A Makói Egyesített Népjóléti Intézmény elnyerte a Családbarát Munkahely elismerést, valamint bölcsődéik a Családbarát Szolgáltatóhely minősítést – adta hírül oldalán a makói intézmény.

A Családbarát Magyarország Központ a programba jelentkező munkahelyeket a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint minősítik. Egy szervezet mindkét kategóriában, munkahelyként és szolgáltató helyként is jelentkezhet.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy kereteinek kidolgozásakor és az elbírálás szempontjainak meghatározásakor arra törekedtek, hogy a jelentkező szervezetek működésével kapcsolatban minden fontos pont feltárásra kerüljön, mely a szervezet családbarát szemléletét tükrözi.

Az online felületen kitöltött előszűrő kérdőíveket 60 napon belül értékelik, ezt követően megkeresik őket, hogy útmutatásaikkal tovább segíthessék szervezetüket a családbarát szemlélet elmélyítése terén.

(Fotó: Makói Egyesített Népjóléti Intézmény Facebook oldal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »