Családi park épül a Búza utcai bölcsőde mellett

Az építkezésről Farkas Éva Erzsébet polgármester számolt be oldalán. A pénzt a ,,hanyatló Nyugat“, azaz az Európai Unió biztosította az Igazgyöngyök útja elnevezésű projekt keretein belül.

A munkálatok február 15-én kezdődtek és várhatóan április végéig tart. Térkő burkolatú járda készül, ivókutat, ülőbútorokat és hulladékgyűjtőket helyeznek ki. A 15 elemből álló EU szabványnak megfelelő játszótér olyan népszerű eszközökből fog állni, mint például köztéri hangszerek, dombcsúszda, fészekhinta, mászó- és csúszdás vár, mérleghinta, rugós játék, UFÓ forgó, forgó-mászó kötélpiramis. Kialakítanak egy, a járdán átívelő fűzfa alagutat is.

(Kiemelt fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább olvasom »