Cserhalmi György: eljön majd az idő, amikor a fülke magányában felteszik a kérdést az emberek

A Páger-díjas, Kossuth- és Balázs Béla-díjas, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett színész szerint ami most van, az „csak” visszaélés a hatalommal, de azt nem hiszi, hogy a kultúrát hosszútávon le lehetne igázni.

Nem hinném, hogy gyáva társadalomban élünk, sok az elégedetlen ember. Teljes joggal. Én annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy azon a színpadon, ahol lehetőségem van, elmondom a véleményem. Annyira aktuális ez, hogy most kell kibeszélni, nem tudom megvárni, amíg valaki drámát ír a mindennapjainkból – fogalmazott a Magyar Hangnak Cserhalmi.

Szerinte attól, hogy az emberek óvatosak, nem biztos, hogy apatikusak, de nem szeretnének túlzottan belebonyolódni a kellemetlen ügyekbe, de véleménye szerint eljön majd a pillanat, amikor a fülke magányában felteszik a kérdést: mit is csináljanak? És akkor Cserhalmi György szerint oda ikszelnek, ahova akarnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A Bartók szülői közössége polgári peres eljárást indított a fenntartó ellen

Az M-BB Iskoláért Védegylet a Bartók intézmény törvényes működésének helyreállítása iránt kérelemmel fordult a Klebelsberg Központhoz, az Oktatási Hivatalhoz, az Oktatásért Felelős Miniszterhez, az eddig történtek miatt pedig polgári peres eljárást kezdeményeztek a Makói Általános Iskola és a Hódmezővásárhelyi Tankerület ellen.

Tovább »

Az állatvédők szerint állattartói jogosítványre lenne szükség

Magyarországon bárki bármikor állattartóvá válhat. Van, hogy tartási ismeretek nélkül vesz család magához házi kedvencet. A felelőtlen tartás végett sok esetben a megunttá vált állatok az utcára kerülnek vagy a silány tartás öli meg őket. Seres Zoltán az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetője szerint az állatok birtoklását jogosultsághoz kellene kötni, az állatok illegális szaporítását pedig még keményebben kellene büntetni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink