Csőd szélén a vásárhelyi állatvédők

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete ismét az állatbarátok segítségét kéri! Az állataik ellátása került veszélybe!

A városi szervezetnek összesen száznyolcvanezer forintot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy szűkösen ugyan, de átvészelhessék a májusi hónapot! Ebből az összegből állateledelt vásárolnának, gyógyszereket, számlákat fizetnének be.

Áprilisban haláleset is történt az egyesületben, az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ fő gondozója hunyt el.

A civil szervezet folyamatos nehézségekkel küzd, ám ennek ellenére aktívak a városban. Jelenleg is folyik egy macska-ivartalanítási akciójuk, amely keretein belül utcán etetett, hajléktalan állatokat ivartalaníttatnak, gyógyíttatnak. Jelenleg március óta összesen húsz cicát sterilizáltak.

Balogh Ernő az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül fogytán a pici csapat ereje, de még bíznak az állatbarátok segítségében. Aki támogatni kívánja a szervezet védenceinek az ellátását az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra utalhatja el adományát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Az új határvadászok tizede már felmondott

Augusztus 15. és november 21. között 86 szerződéses határvadász fel is mondott (hatósági szakzsargonnal élve: benyújtotta lemondó nyilatkozatát) – tudta meg a Magyar Hang az Országos Rendőr-főkapitányságtól. Vagyis, az aktív állomány tizede már lemorzsolódott, hiszen a felmondás azonnal hatállyal megszünteti a rendőrségi jogviszonyt.

Tovább »

Fejlemény a Bartók-ügyében: a bíróság mérlegelés nélkül utasította el tiltakozó szülők kérelmét

Az ítélőtábla nem mást mondott, minthogy a bíróság iratellenes érvre alapozva, mérlegelés nélkül utasította el a kérelmünket – azaz nem létezik semmilyen irat, amire hivatkozhat a tankerület, hogy jogosan van a Bartók az Almásiban. Szóval indul a második menet – adta hírül a bartókos szülők jogi képviselője az iskoláért összefogott csoportban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink