Csőd szélén a vásárhelyi állatvédők

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete ismét az állatbarátok segítségét kéri! Az állataik ellátása került veszélybe!

A városi szervezetnek összesen száznyolcvanezer forintot kell összegyűjtenie ahhoz, hogy szűkösen ugyan, de átvészelhessék a májusi hónapot! Ebből az összegből állateledelt vásárolnának, gyógyszereket, számlákat fizetnének be.

Áprilisban haláleset is történt az egyesületben, az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ fő gondozója hunyt el.

A civil szervezet folyamatos nehézségekkel küzd, ám ennek ellenére aktívak a városban. Jelenleg is folyik egy macska-ivartalanítási akciójuk, amely keretein belül utcán etetett, hajléktalan állatokat ivartalaníttatnak, gyógyíttatnak. Jelenleg március óta összesen húsz cicát sterilizáltak.

Balogh Ernő az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül fogytán a pici csapat ereje, de még bíznak az állatbarátok segítségében. Aki támogatni kívánja a szervezet védenceinek az ellátását az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra utalhatja el adományát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Pénteken a borászok 10 napra ismét Szegedre költöznek

Két év kihagyás után újra lehet koccintani Magyarország legnagyobb és leghosszabb borfesztiválján, mely a 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozat részeként egyet jelent a finom borokkal, a gasztronómiai specialitásokkal, a magyar kézművesipar remekműveivel, a szuper koncertekkel, a felejthetetlen élményekkel és a rég nem látott barátokkal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink