Csodaszépek a kiszombori adventi ablakok

A kiszombori önkormányzat versenyt hirdetett meg a lakásokban kialakított adventi ablakok között. A feldíszített ablakokról készült képeket december 20-ig várják, a legszebb egy 3.500 forintos ajándékkosarat kap.

A fotókat 2020.december 20-ig várják a kiszomborface@gmail.com e-mail címre névvel, címmel, illetve annak tudomásulvételével, hogy a fényképet közzé fogják tenni. A határidő után az önkormányzat hivatalos oldalán hirdetnek győztest.

Az adventi ablakokról készült képeket ide kattintva csodálhatjuk meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink