Demonstrált a Munkáspárt

[ad 1]

Az egészségügy helyzetére hívta fel a figyelmet országos akciójában a Munkáspárt. A szervezet múlt héten a piacon és a rendelőnél találkozott a makóiakkal.

DSCN0992

Makó mellett Vásárhelyen, Szentesen és Csongrádon beszélgettek a lakosokkal, valamint újságot és szórólapot osztogattak a párt aktivistái. A cél az volt, hogy az egészségügy jelenlegi helyzetére felhívják az emberek figyelmét. – A GDP 10%-át az egészségügyre kellene költeni, olcsóbb gyógyszerekre lenne szükség és ingyenes ellátást kellene biztosítani mindenkinek – tudtuk meg a Munkáspárt álláspontját Szabó Jenőné, megyei elnöktől.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Indul az allergiaszezon

Az elmúlt 20 évben hazánkban megkétszereződött azoknak a gyerekeknek a száma, akik valamilyen allergiával küzdenek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább olvasom »