Diafilmeket gyűjtenek a kórháztámogató Mesedoktorok – Segíts Te is!

Évente mintegy 80 gyermekkórházat – gyermekosztályt támogat a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktor csapat. A segítők gyakran tartanak diafilmek felhasználásával meseolvasásokat.

A hagyományos diafilm és az élő szóban elmondott mese nagy sikert arat a 2-8 éves kisgyermekek körében. SEGÍTS diafilmmel! – szól a közösségépítő felhívás. Az alapítvány diafilm felajánló – segítők jelentkezését várja. Ha van a családban (iskolában, óvodában, munkahelyen) a fiókok mélyén – polcok tetején már nem használt diafilm, azt adományozva a gyermekek mentésében vehet részt a felajánló. Klasszikus mesék, történetek, versek, ismeretterjesztő, tekercses diafilmeket várnak az alapítványi önkéntesek.

A mesedoktorok a diafilmek mellé örömmel fogadnak hagyományos – tekerős vagy modernebb kivitelű diavetítőt is. Tegyük örömtelibbé a nagy bajban lévő kisgyermekek nehéz pillanatait, diafilm adományozással is lehet, ahogyan a www.mesedoktor.hu/diafilm felhívásban is olvasható.

Beküldési cím:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Arany János utca 7. (irodaház)

Személyes adományozás a +36209298181-es telefonszámon történő időpont egyeztetés után lehetséges.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink