Dr. Ember Alex független polgármesterjelöltként indul ősszel Makón

Dr. Ember Alex egyetemi oktató, jogász, tősgyökeres makói oldalunknak megerősítette, hogy az októberi választáson függetlenként elindul a város polgármesteri székéért.

Megkeresésünkre elmondta: függetlenként, pártok felett, lokálpatriótaként elindul polgármesterjelöltként Makón és szívesen vesz minden támogatást. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen oktat főállásban, tősgyökeres makói gyógyszerész család tagja. Emellett Makón él és itt is dolgozik, így ismeri a helyi problémákat.

Elmondása szerint szakemberként próbálja megmérettetni magát, nem klasszikus politikusként. Úgy véli, Makónak szakértő, lokálpatrióta városvezetésre van szüksége.

A kampányáról, programjáról további részleteket később fog elárulni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink