Dunapataji békemenetesek véletlenül az ellenzéki nagygyűlés buszára szálltak fel

Néhány, a kormánypárti Békemenetre igyekvő dunapataji lakos véletlenül nem a fideszes Font Sándor által szervezett járatra szállt fel, hanem egy másik buszra, amely a kormányváltó nagygyűlésre szállított utasokat – írta meg a 24.hu.

Kalocsáról az ellenzéki nagygyűlésre egy buszjárattal utazhattak az ellenzéki szimpatizánsok a fővárosba, amely Dunapatajon is megállt, hogy felvegyen egy szintén a kormányváltó nagygyűlésre tartó embert, vele azonban még három másik ember is felszállt. Indulás után a Bács-Kiskun megyei 3. választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltjétől megkapták a kék szalagokat és az ellenzék kampánydalának szövegét is.

Magóné Tóth Gyöngyi Mária, az ellenzék közös jelöltje szerint a társaságnak ekkor lett gyanús, hogy nem a békemenetes társaságba kerültek.

Miután kiderült számukra, hogy nem a fideszes Font Sándor buszán utaznak, ragaszkodtak hozzá, hogy Soltvadkerten leszállnak, pedig fel is vihettük volna őket Budapestre

– ismertette a történteket a DK politikusa.

(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »