Egy 16 éves fiú öt kerékpárt is ellopott Szegeden

A rendőrségre 2021. november 30-án délután érkezett bejelentés, hogy egy alsóvárosi általános iskola bekerített kerékpártárolójából ismeretlenek elvittek egy lezárt biciklit, mintegy 100 ezer forint értékben.

A körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a kapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki vallomásában tettét elismerte. A rendőrök továbbá megállapították, hogy a tinédzser további négy kerékpárt tulajdonított el az utóbbi időszakban, amiket sikerült felkutatni, majd lefoglalni.

Az egyenruhások az ellopott kétkerekűekből négyet egyben, míg egy másikat már szétszerelt állapotban adták a vissza a tulajdonosaiknak. Az elkövető ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »