Egy 16 éves fiú öt kerékpárt is ellopott Szegeden

A rendőrségre 2021. november 30-án délután érkezett bejelentés, hogy egy alsóvárosi általános iskola bekerített kerékpártárolójából ismeretlenek elvittek egy lezárt biciklit, mintegy 100 ezer forint értékben.

A körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a kapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki vallomásában tettét elismerte. A rendőrök továbbá megállapították, hogy a tinédzser további négy kerékpárt tulajdonított el az utóbbi időszakban, amiket sikerült felkutatni, majd lefoglalni.

Az egyenruhások az ellopott kétkerekűekből négyet egyben, míg egy másikat már szétszerelt állapotban adták a vissza a tulajdonosaiknak. Az elkövető ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink