Egy felmérés szerint előkelő helyen vannak az MVM ügyfélszolgálatai

Kiválóan szerepeltek az MVM Csoport földgázszolgáltató és földgázhálózati társaságai A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal legutóbbi, a 2020-as évet vizsgáló felhasználói elégedettségi felmérésén. A hálózati elosztó társaságok közül az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. a lakossági ügyfelek körében első helyezést, az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. pedig második helyezést ért el az összelégedettség tekintetében, és a szolgáltatói oldalról ugyancsak kiválóan szerepelt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. – írja közleményében a társaság.

A kiegészítő felmérés eredményeképpen megállapítást nyert, hogy az ügyfelek összességében az MVM Next személyes ügyfélszolgálatát tartják leginkább megfelelőnek. Itt a maximum 10-es értékből 9,3-as átlaggal zárt a társaság. A felmérés ezen része kiterjedt a személyes ügyfélszolgálatok megközelíthetőségére, komfortjára, a várakozási időre, emellett az ügyfelek értékelték az ügyintézés gyorsaságát, szakszerűségét és eredményességét is. Az MVM Next másik kiemelkedő területére az azonnali felmérés világított rá, melynek során a telefonos ügyfélszolgálat kapta a legjobb értékelést. Az ügyintézés gyorsaságát tekintve a szolgáltató az engedélyesek közül a legkiemelkedőbben, 9,6-os átlaggal zárt.

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. összességében első helyen végzett a felmérésen. A földgázhálózati társaság ügyfelei vannak megelégedve leginkább a földgázellátás folyamatosságával, az ügyfélbarát működéssel, a leolvasó munkatárs munkájával, valamint a gázmérő pontosságával. Az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. az összelégedettség tekintetében a második helyezést érte el.

A felmérés alapján az ügyfélszolgálati tevékenységet az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. és az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. ügyfelei tartják a leginkább megfelelőnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink