Egy fideszes Békés megyei jelölt az önkormányzat házasságkötő termében gyűjtötte az ajánlásokat

A DK bejelentést tett a szerintük törvénytelen helyen végzett fideszes kampány miatt a helyi választási bizottságnál, miután kiderült, hogy Kovács József, a Fidesz Békés megye 3. számú országgyűlési egyéni választókörzetben induló jelöltje a helyi önkormányzat házasságkötő termében kezdte meg kampányát. 

Kovács József nagy bajban lehet, ha már a képviselőjelöltté váláshoz szükséges ajánlásgyűjtéshez is törvényt kell sértenie. Az önkormányzat tulajdonában álló házasságkötő teremben történő ajánlásgyűjtés ugyanis törvénytelen, és megsérti az ajánlásgyűjtés alapvető szabályait

– áll a Demokratikus Koalíció közleményében.

A DK és az egységes ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje, Leel-Őssy Gábor egyúttal azt is megmutatja Kovács Józsefnek, hogy hogyan lehet törvényesen, minden szabályt maradéktalanul betartva összegyűjteni a szükséges ajánlásokat.

Az országnak éppen abból van elege, hogy a fideszes elit kiváltságosai azt hiszik, rájuk nem vonatkozik semmilyen szabály, ők bármit megtehetnek. Ezért fogja őket az ország április 3-án egyszer és mindenkorra leváltani

– teszik hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink