Egy gólos vereség Abonyban

[ad 1]

Rendkívül szoros találkozón, 11-10-es félidei vezetés után végül 21-22-es vereséget szenvedett a Marosmenti Női Kézilabda SE az Abony otthonában. A lányoknak zsinórban ez volt a harmadik olyan meccsük, ahol nem szereztek pontot, így az ötödik helyen állnak.

Abonyi KC – MNKSE 22-21 (10-11)
Női NB2, 15. forduló. Vezette: Gulybán, Örsi.

Makó: Ocsenás E. – Sárkány Zs. 4/2, Rózsa V, Kürti P. 2, Draxler O. 6/2, Kozserán B. 4, Szombati A. 5. Csere: Máté-Tóth K., Cseh P. (kapusok), Nagy N., Nagy O., Molnár A., Kormány D., Csák D. Vezetőedző: Nagy János Miklós.

Junior mérkőzésen:

Abonyi KC- Makó KC 34-30 (16-16)

Makó: Máté-Tóth K. – Horváth P., Wöller K. 1, Kiefer G. 7/1, Nagy F. 3, Brakszatórisz Zs. 14/3, Murvai P. 3. Csere: Kádár Gabriella K. (kapus), Szél E., Csák D. 1, Kis D., Tapasztó F., Bugyi N., Hadobás R. 1, Gera O., Bozsó Á. Megbízott edző: Kozserán Beáta

(fotó: archív, MKC női szakosztály facebook)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink