Egy gurulós járókeret okozta a feszültséget a szomszédok között Makón

Mint azt tegnap megírtuk, egy makói ház kapujában egy férfi áramütést szenvedett. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy elektromos áramot vezettek a kapuba. A Blikk a helyszínen rekonstruálta a történteket.

A lapnak a 28 éves Mursa Attila elmondta: a szomszédban lakó férfi ellopta a leszázalékolt édesanyja speciális, gurulós járókeretét, amit a ház előtt hagyott, miután rosszul lett. Amikor ezt megtudta, azonnal átsietett, hogy visszakérje, de amint megfogta a kilincset, megrázta az áram. A srácot kórházba vitték, de saját felelősségre még aznap, szerda este hazatérhetett.

Az utcát lezárták, egész nap helyszíneltek a zsaruk. Anrást bent tartották a rendőrségi fogdán, azóta pedig már börtönbe is került, letartóztatták. Élettársa, Éva közölte, a párja valóban kivezette a fürdőszobai konnektorból az áramot egy kábel segítségével egyenesen a kapu kilincsébe, de nem akart megölni senkit. Elmondása szerint őket sokan zaklatják itt az utcában, csak a saját védelmük miatt tette. A gyógyászati segédeszközt András le akarta jelenteni a rendőrségen és még mindig náluk van.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink