Egy nagymama rendelt homokot a Bajcsy lakótelep játszóterére

Bár a Farkas Éva vezette önkormányzat azzal kampányol, hogy milyen fontosak számára a gyermekek, és a fiatalok Makón tartása, mégis az egyik nagymamának kellett friss homokot rendelnie a Bajcsy lakótelep játszóterére.

Az is szóba került már a testületi ülésen, hogy a játszóterek állapotát milyen sűrűn mérik fel az önkormányzat részéről: néhány éve Zeitler Ádám önkormányzati képviselő és Szabó Róbert, a Jobbik makói alelnöke egy fotókkal kiegészített listát adott át az önkormányzatnak, ekkor ugyan megköszönték nekik a problémák begyűjtését, de azt is elmondták, hogy folyamatosan karban tartják a játszótereket. Úgy néz ki, ez nem volt igaz.

Megkérdeztük Zeitler Ádám önkormányzati képviselőt is, aki elmondta, hogy sajnos az elmúlt években alig foglalkoztak a városvezetés részéről a Bajcsy lakóteleppel. “A lakótelepen élők közössége hálás lehet annak a nagymamának, aki megrendelte a friss homokot, ugyanakkor sajnálatos az a helyzet, hogy ennyi figyelmet sem érdemel a városvezetés részéről az a településrész, ahol több száz család él.” A képviselő elmondta, hogy a városrészben sok a rossz állapotú járda, a tönkrement pad, ezeket már több alkalommal jelezte írásban is a Farkas Éva vezette önkormányzat felé, mégsem történt semmi. Úgy gondolja, hogy a Bajcsy lakótelepen élők ennél többet, jobbat érdemelnek.

Kiemelt képünk illusztráció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már tízezren regisztráltak ellenzéki szavazatszámlálónak jövőre

Már tízezren regisztráltak szavazatszámlálónak a Tiszta Választásokért Alapítvány 20k22 programjában. További tízezer önkéntesre még szükség van ahhoz, hogy a 2022-es parlamenti választásokon az ország 3200 településének minden szavazókörében legyen két, nem kormánypárti delegált – közölte az alapítvány néhány napja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink