Egy nagymama rendelt homokot a Bajcsy lakótelep játszóterére

Bár a Farkas Éva vezette önkormányzat azzal kampányol, hogy milyen fontosak számára a gyermekek, és a fiatalok Makón tartása, mégis az egyik nagymamának kellett friss homokot rendelnie a Bajcsy lakótelep játszóterére.

Az is szóba került már a testületi ülésen, hogy a játszóterek állapotát milyen sűrűn mérik fel az önkormányzat részéről: néhány éve Zeitler Ádám önkormányzati képviselő és Szabó Róbert, a Jobbik makói alelnöke egy fotókkal kiegészített listát adott át az önkormányzatnak, ekkor ugyan megköszönték nekik a problémák begyűjtését, de azt is elmondták, hogy folyamatosan karban tartják a játszótereket. Úgy néz ki, ez nem volt igaz.

Megkérdeztük Zeitler Ádám önkormányzati képviselőt is, aki elmondta, hogy sajnos az elmúlt években alig foglalkoztak a városvezetés részéről a Bajcsy lakóteleppel. “A lakótelepen élők közössége hálás lehet annak a nagymamának, aki megrendelte a friss homokot, ugyanakkor sajnálatos az a helyzet, hogy ennyi figyelmet sem érdemel a városvezetés részéről az a településrész, ahol több száz család él.” A képviselő elmondta, hogy a városrészben sok a rossz állapotú járda, a tönkrement pad, ezeket már több alkalommal jelezte írásban is a Farkas Éva vezette önkormányzat felé, mégsem történt semmi. Úgy gondolja, hogy a Bajcsy lakótelepen élők ennél többet, jobbat érdemelnek.

Kiemelt képünk illusztráció.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább olvasom »

Elkészült a második informatikaterem rekonstrukciója is a Galambban

A földszinti rossz állapotban lévő géptermek új, méltó helyre kerültek. Az átalakításokkal az iskola földszintjét, – reményeik szerint szeptemberre, – teljes egészében a diákéletnek adhatják át, míg az első emeleten a közismereti, a második emeleten pedig a szakmai tárgyak oktatásához lettek adottak a feltételek – számolt be róla az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Tovább olvasom »