Ékszereket és pénzt lopott Kiszomboron egy 63 éves betörő

A Makói Rendőrkapitányságra 2022. május 10-én érkezett bejelentés, hogy betörtek egy ingatlanba Kiszomboron. A házból 130 ezer forint, és arany ékszerek tűntek el több százezer forint értékben.

A nyomozók azonosítottak egy 63 éves férfit, akit előállítottak és kihallgattak a rendőrkapitányságon. A bűncselekmény elkövetését beismerő gyanúsítottról kiderült, hogy más ügyben is folyik ellene eljárás, mivel korábban két alkalommal is ittasan közlekedett egy elektromos kerékpárral.

Az elkövetőnek lopás bűntette, továbbá ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt kell felelnie. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »