Élettel teli várost szeretne Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje

Leitner Szilárd, az egyes körzet képviselőjelöltje nem csak ígéretekkel, hanem tettekkel is bizonyítaná elkötelezettségét településünk élhetőbbé tétele iránt. A helyi lakosok közvetlen érdekeire fókuszálva ambiciózus terveket vázolt fel, melyek a város mindennapi életét hivatottak javítani. A kampányának középpontjában az egyszerűség és közvetlenség áll.

Harcolni fogok a városunk fejlődéséért minden nap” – vallja Leitner, és ezt a küldetést a legapróbb részletekig véghez is viszi. Új kukákat helyez majd ki a körzetében, karbantartja az utcákat, és zöldövezeteket alakít ki, hogy városunk még élhetőbb és egészségesebb legyen.

Azonban nem csak a látható fejlesztésekre összpontosít. Rendszeresen fogadóórákat tart majd, hogy közvetlenül megismerje a lakosok véleményét és javaslatait. A legfontosabb ígérete a korrupcióellenes harc: Leitner elkötelezett amellett, hogy az önkormányzat a forrásokat tisztán és hatékonyan kezelje, hogy minden polgár érezhesse a város fejlődését és javulását.

Leitner Szilárd szerint csak együtt, közösen lehet elérni azt a célt, hogy városunk egy még élhetőbb és szebb hely legyen mindenki számára. Úgy véli, a választások közeledtével az emberek egyre inkább kívánják ezt az új fiatalos lendületet és a helyiek iránt elkötelezett politikát, melyet meg kíván jeleníteni június 9. után.

Hamarosan jelentkezik részletes programjával is Facebook oldalán és Tik Tok csatornáján.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink