Elfogadták a Csongrád megyei beszámolót

A megyei közgyűlés képviselői egyhangú szavazással fogadták el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének 2019. évi beszámolóját.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Dakos József r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos a megye közrendjéről és közbiztonságáról számolt be Csongrád megye közgyűlése előtt 2020. március 13-án. A képviselők az előterjesztést ellenszavazat nélkül fogadták el, egyúttal köszönetüket fejezték ki a megyei főkapitányság személyi állományának a tavalyi évben végzett munkájáért.

Az eseményen részt vett Kovács István r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes is.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink