Elhunyt Bajnóczi János kiszombori lokálpatrióta, önkormányzati képviselő

Február 6-án váratlanul elhunyt Bajnóczi János, kiszombori önkormányzati képviselő, a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör alelnöke, az Összefogás a Kiszombori Rónay-kastélyért Egyesület és a Kiszombor-Maroslelei Egyházközségért Alapítvány létrehozója.

Bajnóczi János 1955-ben Ferencszálláson született. Hatan voltak testvérek, 5 leány, egy fiú. A Ságvári Gimnáziumban végzett, a szakmai végzettsége elektronikai műszerész. 1976 óta a MOL Rt.-nél mint irányítás és vezérléstechnikai műszerész dolgozott és több OKJ-s tanfolyamot is elvégzett.

1981 óta élt Kiszomboron és mindig figyelemmel kísérte a település sorsának alakulását. 2019 óta önkormányzati képviselő volt, a kiszombori kukorica-útvesztő kialakításában aktívan szerepet vállalt.

Nyugodjék békében!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink