Kikérik a fiatalok véleményét a makói Lokálpatrióták

A makói Lokálpatrióták kiemelten fontosnak tartják a helyi fiatalok sorsát, így ifjúsági referensként Németh Brendon fogja segíteni a munkájukat ötleteivel, észrevételeivel – mondta el az érintett a Makói Csípősnek.

A jelenlegi városvezetés nem igazán törődik a fiatalokkal, de mi kiemelten számítunk rájuk. Fontosnak tartom, hogy fiatalként könnyebb legyen boldogulni Makón és felelősségteljes emberként a helyi ifjak is részt vehessenek a város fejlesztésében és hallják meg az ő hangjukat is – fogalmazott oldalunknak Németh Brendon.

Éppen ezért a Lokálpatrióták nevű szervezet ifjúsági referenseként tevékenykedik ezentúl és ő lesz a fiatalok szócsöve. Ebből kifolyólag a Lokálpatrióták a fiatalokra, első választókra is számítanak és a lokalpatriotamako@gmail.com-ra várják az ötleteket, javaslatokat, hogyan lehetne élhetőbbé tenni Makót, de akár segítők is jelentkezhetnek ezen a címen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink