Elismerések a Gimi évnyitóján

Nem csak az általános, hanem a középiskolákban és a gimnáziumokban is megnyitották a tanévet. A Makói József Attila Gimnáziumban az ünnepség részeként átadták a tavalyi tanév PRO HUMANITATE verseny díjait. 

99021854

Négyszázhatvan tanulóval és negyven pedagógussal vág neki az idei tanévnek a gimnázium, ismertették az évnyitón. A cél közös: minél jobb eredményeket elérni, remélem partnerek leszünk ebben – adta ki az ukázt Rója István igazgató, majd röviden ismertette az idei tanév változásait. Ezek közül a legfontosabb, hogy három tanár is elhagyta az intézményt, illetve hogy aki előrehozott érettségit szeretne tenni, annak szeptember 7-ig kell jeleznie.

90103585

Az évnyitón átadták a 2014/15-ös tanév PRO HUMANITATE verseny díjait is. Elismerést a következők kaptak: Loós Dominik, 5. A, Varga Eszter Enikő 6. A, Perleczki Dóra Lili 6. A, Süli Anna Luca 5. A, Kádár Gabriella Kata 10. A, Erdei Melinda 12. D, Erdei Renáta 10. B., Műhelyi Felícia 10. A, Oláh Balázs 7. A, Inokai Máté 9. A, Gules Gabriella 7. A.

A versenyen harmadik lett Virágh Dániel a 12. D-ből, második Szilassi-Horváth Réka a 11. B-ből, első pedig Varga Kristóf a 9. A osztályból.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink