Elismerte a lopássorozatot a 16 éves makói fiatal

Lezárult a nyomozás annak a fiatalkorúnak az ügyében, aki egymás után többször is törvényt szegett Makón.

A megalapozott gyanú szerint egy 16 éves fiatal 2023 májusában több, a városi piacon üzemelő büfébe is betört, ahonnan pénzt, üdítőitalokat és ülőpárnákat vitt el, de volt olyan helyiség is ahová nem sikerült bejutnia. Kiderült róla az is, hogy megrongált egy játékkiadó automatát, valamint 2023 júniusában az egyik helyi szupermarketből is elemelt több használati cikket. Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a makói lakost, aki beismerte tettét.

Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt indult ellene eljárás, amit a Makói Rendőrkapitányság munkatársai a közelmúltban lezártak, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink