Elkapták a Fátyol-szobor rongálóit

Köztéri szobrot rongált meg három fiatal Makón. A rendőrök rövid időn belül azonosították őket.

A fiatalok 2020. június 28-án 18 óra körül a belvárosban sétáltak, amikor a Fátyol Misi –  egykori prímást ábrázoló -szobornál megálltak. Mindhárman feszegetni kezdték az alkotást, amiről végül letört a prímás kezében tartott hegedűvonó. Ezt követően távoztak a helyszínről.

A Makói Rendőrkapitányság rendőrei rövid időn belül azonosították a 16 éves fiatalokat és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és rongálás vétsége megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink