Elkapták a férfit, aki téglával törte be a szegedi Fidesz iroda ablakát

Április 6-án hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, mely szerint Szegeden, a Victor Hugo utcában egy iroda ablakát tenyérnyi nagyságú betondarabbal betörték.

Az adatgyűjtést követően néhány órán belül a nyomozók azonosítottak majd előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra egy 22 éves helybéli férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben rongálás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – közölte a police.hu vasárnap.

Nem derül ki pontosan, de a szegedi Fidesz irodáról van szó, amelyet már többször megrongáltak a korábbi években. A kormánypárt szegedi szervezete megdöbbent az eseten, oldalukon azt írták:

,,megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a fizikai erőszak Szegeden a politikai véleménynyilvánítás egyre inkább bevett gyakorlatává kezd válni. Ezért felszólítjuk a helyi baloldalt, hogy intsék önmérsékletre propagandagépezetük üzemeltetőit!”

A szegedi Fidesz szerint az anyagi kár nem elhanyagolható, ami érte őket.

(Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »