Elképzelhető, hogy a Belügyminisztéroumhoz kerülnek a kórházak

A mostani helyzet szerint az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az új kormányban az egészségügyi tárca a belügy irányítása alá kerül – írja a Magyar Narancs.

A héten a Népszava saját értesülései alapján arról számolt be, hogy Kásler Miklós nem lesz az új kormányban EMMI miniszter. Akkor a lap arról is írt, hogy Szócska Miklós korábbi egészségügyi államtitkár neve is felmerült. A Magyar Narancsnak egy forrás azt mondta a hírrel kapcsolatban, hogy ,,úgy tűnik, kacsa volt”.

Az eldőlni látszik, hogy önálló egészségügyi tárca nem lesz, Gulyás Gergely nyilatkozata alapján. A portál azt is írja, hogy ,,most ez utóbbi forgatókönyv a legvalószínűbb, az egészségügyi tárca a jelek szerint a belügy irányítása alá kerülhet”. Megjegyzi a cikk továbbá, hogy ,,továbbra is nagy kérdés, strukturálisan hogyan fog mindez kinézni, ki fogja megalkotni az egészségügyi stratégiát és ki lesz az a személy, akit ilyen konstellációban felkérnek a tárca vezetésére”.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Elszállhatnak a temetkezési költségek is

Az utóbbi években stabilan, kiszámíthatóan emelkedtek a koporsós és hamvasztásos temetkezési alapszolgáltatások árai. Egészen mostanáig, ugyanis „a hazai temetkezési szolgáltatók bajba kerülhetnek a gazdasági környezet radikális romlása miatt, emiatt pedig komoly áremelések várhatóak a jövőben” – közölte a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Egyesületének elnöke, Palkovics Katalin az rtl.hu érdeklődésére.

Tovább olvasom »